Mourinho istutas Casillase jõuludel pingile ega ole Hispaania koondise puurilukku sellest ajast saadik platsile lasknud, eelistades väravas näha seismas Diego Lopezi.

Hiljuti ütles Mourinho, et oleks soovinud Lopezi meeskonda tuua juba oma esimesel Reali-aastal, mitte alles tänavu. See kommentaar pahandas aga Ikerit ning tuleb välja, et ka teisi mehi.

"Ikeri suhtes võiks veidi rohkem lugupidamist üles näidata," ütles Pepe pärast 4:3 võitu Real Valladolidi üle Canal Plusile. "Ikerit armastavad paljud. See, mida treener ütles, polnud just kõige kohasem. Iker on osa Real Madridist. Ta on institutsioon, nii Hispaanias kui klubis. Ta on meie jaoks oluline mängija. Meil on karikafinaal ees. Me tahame fännidele tiitli kinkida ning sel hetkel on iga mängija tähtis. Kedagi ei tohiks alahinnata, kõige vähem Ikerit, kes on Madridis sümboli staatuses. Peame austama kõike, mida ta on teinud."

Reali abitreeneril Aitor Karankal paluti Pepe sõnu kommenteerida. "Ma ei ole kuulnud, mis ta ütles, aga kui ta tõepoolest nii ütles, siis ma arvan, et siin klubis pole minu kolme aasta jooksul kedagi alahinnatud. Lugupidamatus ühe mängija suhtes oleks kõigi 25 mängija solvamine. Me oleme alati valinud 11 mängijat selle järgi, keda me arvame suutvat võita. Staatus ei mängi siin rolli. Austuse puudumine tähendaks seda, et valituks ei osutu teisest parem mängija. Meil ei ole nii," lausus Karanka.