Eile, 01.05.2013, toimus Saku Suurhallis kolmas poolfinaalmäng BC Kalev/Cramo ja Rapla TYCO meeskondade vahel, mille lõppedes oli 3:0 võitudega finaalikoha endale kindlustanud BC Kalev/Cramo meeskond.

Kahjuks rikkus seda võidusära inetu juhtum Keith McLeodi ja Martin Dorbeku vahel. Nimelt pingelises ja närvilises poolfinaalmängus toimus võitlus iga palli pärast viimse piisani. Martin Dorbek oli kaitses mängimas väga agressiivselt ja ei jätnud vastasele hetkeksi hingamisruumi. Just selline hea kaitsemäng ning jõuline sekkumine pallivõitlusse ärritas ameeriklast, mille tulemusena kaotas McLeod enesevalitsemise ning lõi Martin Dorbekut. Lisaks tõukas ta ka teda maha rahustama tulnud kohtunikku Tanel Suslovit. Kõik see lõppes Cramo leegionäri eemaldamisega mängust.

Viidates juhtunule soovib nii Keith McLeod, kui ka kogu BC Kalev/Cramo meeskond ning juhatus vabandada Martin Dorbeku ning ka kohtunik Tanel Suslovi ees. Samuti avalikkuse ja oma fännide ees, et selline asi sai juhtuma. Me kõik oleme inimesed ja teeme vigasid aga selline käitumine on kindlasti taunitav ja me teeme sellest omad järeldused.

„Minu jaoks oli see mäng väga tähtis ja pinged olid kõrgel. Dorbek oli väga agressiivne ning mul lihtsalt kadus hetkeks kontroll. Ma väga vabandan Martin Dorbeku ja ka kohtuniku ees, kui ka kõigi teiste ees ja olen valmis kandma ettenähtud karistust sellise teo eest. Vabandan veelkord ja annan parima, et sellist asja enam kunagi ei juhtuks,“ oli Keith McLeodi kommentaar.

Nüüd on korvpalliliidu käes langetada otsus, milline karistus Keith McLeodi ees ootab.