"Mäng jääb ilmselt nii mõnekski ajaks meelde veel paari intsidendi tõttu. Mängust eemaldati NBA kogemusega Keith McLeod ning kui ameeriklane riietusruumi poole liikus viskas teda publikus istunud korvpallisõprade sõnul pudeliga ei keegi muu, kui eks Kalev/Cramo mängija Karl-Peeter Dorbek!!! Eks põhjusi tuleb otsida sellest, et teadupärast Martin Dorbek, kes kannab hetkel Rapla vormi ja eemaldusega lõppenud situatsioonis „lõppkannataja“ oli, on nimelt Karl-Peetri noorem veli..." kirjutas ajakirja Basketball toimetaja Kristo Raudam Facebookis.

Karl-Peeter tunnistas Delfile, et viskajaks oli tõepoolest tema. "Ma ei teinud midagi valesti. Oleks võimalus olnud, oleksin alla ka läinud. Veri on paksem kui vesi," lausus ta.

"Ma kaitsen oma venda igas olukorras. Selge see, et kui sa tuled NBA-st ja viskad Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias ainult kaks punkti ja Martin võtab sult mitu korda palli ära, siis ajab see närvi, tekib kibestumus, mis lööb mingil hetkel välja. Ma ei pea McLeodi vastu vimma, aga kui minu vennale liiga tehakse, siis ma tunnen, et pean midagi tegema."

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles eile, et sellist tunnete ülekeemist oli McLeodi puhul oodata, kuid ei täpsustanud, mis ta sellega silmas peab. "Kes teab, see teab," ütles ta vaid napilt.

Karl-Peeter Dorbek ei saanud samuti aru, mida Varrak sellega mõtles. "Ma mõtlesin selle üle ka eile isegi, aga ei saanud aru. Pigem arvan, et ta pidas silmas tervet Kalevi võistkonda. Rapla võistkond ning Martin mängivad kaitset täpselt niimoodi, nagu kohtunikud lubavad. Minu teada mingit vaenu Martini ja McLeodi vahel ei ole," lisas ta.