Viimase kümne aasta jooksul taas NBA tippu pürginud Lakers alustas hooaega suurte lootustega, meeskonnaga liitusid tulevased Kuulsuste halli liikmed Steve Nash ning megatsenter Dwight Howard. Kartust ei tekitatud mitte ainult konverentsis, vaid kananahk käis üle ihu ka teisel supertiimil Miami Heatil. Vähemalt lootsid nii paljud Kobe Bryanti ning Howardi fännid ja LeBron Jamesi vastased.

Nüüdseks tuleb tõdeda, et aktsioon oli läbikukkumine. Seda peamiselt muidugi tänu terviseprobleemidele, sest hooaja käigus pidi mitmeid mänge vigastusele pühendama lisaks mitmele vahetusmängijale ka kõik(!) põhiviisiklased. Neist kõige kurvemini läks muidugi Kobe Bryantil, kes enne viimast põhihooaja kohtumist kannakõõluse lõhkus ning kelle karjääri jätkumine endiselt küsimärgi all on.

Mis saab aga Dwight Howardist, kes on endiselt kõige võimekam keskmängija NBA-s. On teada, et käesoleval hooajal piinas teda seljaprobleem, lisaks veel ka õlavigastus ning pidi ju mees Lakersi kaitsevedurit pea üksi vedama. Ei osanud Lakers teda ka rünnakul piisavalt ära kasutada ning nii mõnigi NBA legend leidis, et Howardil ei ole jätkunud soovi ja järjekindlust end domineerivamaiks mängijaks "ehitada".

Mehel on võimalus sel hooajal Lakersile "ei" öelda ja uut klubi otsima hakata. Tahtjatest puudust ei tule, see on kindel. Tema väärtus võib mõne peatreeneri, mänedžeri ja fännide seas olla kahanenud, aga keegi ei vaidle vastu, et ta on liiga nö. "max-player" ehk väärib kõrgeimat tasu.

Lakersi hooaja viimases kohtumises teenis ta kaks tehnilist viga ning pidi mängust lahkuma. Teel riietehoidu hüüdis ta midagi väga kurjalt ka Lakersi mänedžer Mitch Kupchakile. Kas see näitas, et Howardi aeg Lakersis on lõppenud. Saab näha.

Avalda arvamust: kas Howard peaks Lakersis jätkama või leidma endale uue kodu?
Vaata, mida Shaq, Kenny ja "Sir" Charles asjast arvavad.