Delfi on veebiülekandeid kodustest korvpallilahingutest iganädalaselt edastanud juba eelmise aasta lõpust alates, TV3 oma tütarkanali TV6 eetris jaanuarist. Nii sageli kui viimastel kuudel Delfis ja TV6-s pole koduseid korvpallimänge põhiturniiril varem üle kantud.

Reedeõhtusel G4S Korvpalli Meistriliiga poolfinaalkohtumisel Rocki ja Tarvase vahel allkirjastasid Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas, Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald ja TV3 juhatuse esimees Priit Leito kootöölepingu nii lõppevaks kui ka järgmiseks hooajaks, mis puudutab nii otseülekannete jätkamist, aga ka laiemat koostööd "ametlike korvpallikanalitena".

"Esimest korda on koostööpartneriteks portaal, telejaam ja Eesti üks populaarseimaid spordialaliite," rääkis Soonvald Delfi TV-le. "Me toome korvpallimängud inimesteni läbi interneti ka põhihooajal ehk need mängud, mida pole televisioonis ja mis ei pruugi pälvida üleriigilist väga suurt huvi. Aga me garanteerime väikestele kogukondadele nagu Rakvere, Rapla, Pärnu, et me toome kõik need mängud teieni, kui teie meeskond mängib kuskil kodust kaugemal."

"Ja ma olen kindel, et korvpall ei jää ainsaks, mida näeb Delfist. Ka teised näevad seda võimalust, et tuua läbi portaali oma ala palju suurema hulga inimeste ette," lisas Soonvald.

Käimasolevad G4S Korvpalli Meistriliiga poolfinaalid ja eelseisvad finaalid jõuavad kõik otseülekandes Delfi ja TV6 eetrisse. Delfi TV veebiülekanded on nähtavad ka mobiilsetel seadmetel ja tahvelarvutitel. Järgmist mängu näeb Delfis juba täna õhtul kell 19, kui Rakveres kohtuvad Tarvas ja TÜ/Rock.

Vaata Delfi TV intervjuud Urmo Soonvaldiga: