Varahommikust saadik kannab kohelik televisioon otse üle Hundi ülikooli Southern Methodist University linnakus toimuvat George W. Bush Presidential Center’i avamistseremoonialt. Suure raamatukogu ja muuseumi avamisele ülikoolilinnaku pargis on täna oodata loomulikult ekspresident Bushi ennast koos kaasaga, lisaks on kohal ka praegune president Barack Obama ja kõik teised elus olevad USA ekspresidendid – Jimmy Carter, George Bush vanem ja Bill Clinton. Lisaks on oodata paljusid kõrgeid külalisi välismaalt, eesotsas Briti endise peaministri Tony Blairiga ja kõikvõimalikke kõrgeid USA poliitikategelasi .

Endine Texase kuberner, ekspresident Bush elab nüüd Dallases ning otsustas just SMU ülikooli juures avada oma raamatukogu, mis avatakse publikule 1. mail.

Tänu kõrgetele külalistele on Dallase linn täna väga kõva turvavõrgu endale ümber tõmmanud. Paljud ülikoolilinnakusse viivad teed on täielikult suletud ning kuna õppetööd pole katkestatud, annavad telekanalid varahommikust peale otse informatsiooni, kuidas õppehoonetesse suunduda.

Autoga sinna täna ega homme ligi ei pääse ning tudengite jaoks on käigus eraldi bussid, mis neid linnakusse viivad.