"Raske ennustada, milliseks see seeria kujuneb. Ma ju ei tea, kuidas Rapla on valmistunud. Tean meie enda seisu. Oleme teinud normaalselt trenni. Viibisime viis päeva Otepääl laagris, tegime natuke jõudu. Raske öelda, milliseks see skoor jääb, aga tahaks näha meie poolt head mängu. Kui hästi mängime, on ka 3:0 võimalik," rääkis Varrak.

Rapla veerandfinaalseeriat TTÜ-ga Varrak tervenisti otse kohapeal või telepildis ei näinud, küll aga on vaadanud kõikide kohtumiste videoid. "Tublid olid. Domineerisid seda seeriat täielikult esimese mängu esimesest veerandajast kuni viimase kohtumise viimase veerandajani välja. TTÜ-l on omad põhjused, miks nad selleks seeriaks nii hästi valmis ei olnud, aga see ei kahanda kuidagi Rapla saavutust," kiitis Varrak vastast.

"Nad on agressiivsed ja mängivad hästi lühikese koosseisuga. Saab olema huvitav, sest meie oleme jällegi suhteliselt pikad nendega võrreldes. Saab näha, kumb domineerima hakkab, kas pikk või lühike koosseis. Meie seepärast nelja lühikesega mängima ei tahaks hakata. Pigem sättigu nemad omi asju meie järgi."

Spetsiaalset ettevalmistust Raplaga mängudeks ei ole Kalev/Cramo teinud, vaid ladunud põhja just füüsisele, mis hooaja keskel tiheda mängugraafiku tõttu tegemata jäi. "Meile kulus see nädal väga marjaks ära. Rõhk oli vähe teises kohas kui spetsiaalselt Raplaks ette valmistumine. Loodan, et see meile kurjalt kätte ei maksa," sõnas Varrak.

Kui mullu pakkus kuhjaga intriige Kalev/Cramo ja Rakvere Tarva poolfinaalseeria, siis sel korral on intrigeerivamaks poolfinaalpaariks Tarvas-Rock, arvab Varrak. "Rakvere ja Sõbra fenomen tekitab sellest intriigi. Eelmine aasta peeti meie paari intrigeerivaks. Rakvere on tõestanud, et nad on võimelised üllatama. Meiegi pääsesime eelmisel aastal nende vastu kahes mängus ju jeeli-jeeli," ütles ta teise poolfinaalpaari kohta.

Delfi teeb homsest kohtumisest otseülekande, millega alustame veerand tundi enne mängu algust ehk 18.45. Paralleelselt telepildiga vahendame matši sündmusi ka tekstipõhises liveblogis, kus saate oma sõna sekka öelda ka teie, lugejad!