„See on rumal tragöödia – kahjuks võib midagi sellist iga päev juhtuda. Sellised plahvatused ja tapmised on nagu mingi viirus, millest ei saa eemale hoida,“ ütles Lindpere.

Palluri sõnul on tema uus kodulinn Chicago USA-s tuntud kui kuritegevuse pealinn. „Mind see ei häiri. Eks on teatud asju, millest saab hoiduda ja teatud asju, mille vastu me midagi teha ei saa. Võib-olla peaks siis kogu aeg kodus istuma, aga ka siis ei saa tegelikult millelegi kindel olla,“ rääkis Lindpere. Terve USA jalgpalliliiga MLS avaldas Bostoni plahvatuste ohvritele kaastunnet mustade käelintidega.

Homme New Yorgis toimuva NFL-i draft’i eel on Lindpere ise samuti ootusärev, et näha, kuhu kaasmaalane Margus Hunt mängima suundub. „Tunnen hästi New York Jetsi meeskonda, kus Hunt ka külas käis, mul on seal head sidemed, kihvt oleks, kui Margus ka sinnapoole liiguks,“ arvas Lindpere, kelle sõnul elavad ka tema meeskonnakaaslased eestlase NFL-i siirdumisele kaasa. „Mu trennikaaslased tõid mulle laagris ajalehti näha, kus oli Margus ka pildiga sees – väga meeldiv oli seda näha. Igal sportlasel peab olema õnne ka, aga üldiselt näitab Margusega juhtunu, et eestlased on head sportlased ja Ameerika on võimaluste riik.“

Omaenese hooaja algusega Fire juures on Lindpere üldjoontes rahul. „Iga päevaga läheb paremaks. Lõpuks ometi hakkavad võidud tulema – viimasest kolmest mängust oleme kaks võitnud. Alati saab ka paremini, võiboll mu enda panus väravatesse võiks olla suurem, aga praegu läheb meil palju tööd ka sellele, et asjad tagaliinis korda saada,“ rääkis eestlasest vutistaar USA-s.