Tipikas.TV ja Rõuge TV koostöös toodetakse otsepilt Süvahavva tammilt, Räpina tammil asuvast tervitustelgist ning eetrisse läheb ka maratonisaade, kus ülevaate liidrite käikäigust, osalejate emotsioonid ja kommentaarid, näidtakse videolõike stardist ja pardalt. Samuti paisatakse eetrisse salvestusi hommikustest startidest ja emotsioonidest pardalt.

Süvahavva tamm LIVE (49 km) kell 11:30 - 13:00
Otsepilt keerukalt Süvahavva tammilt kus toimub nii mõndagi.

Räpina tervistustelk LIVE (91 km) kell 14:30 - 22:00
Otsepilt Räpinas asuvast tervitustelgist, kus võimalus jälgida kõikide paatide läbimist. Võistlejatel on võimalus avatud mikrofoni abil tervitada oma koduseid fänne ja kaasaelajaid arvutite taga.

Maratonisaade LIVE kell 15:00 kuni hilisõhtuni
Otsesaade Võhandu maratoni Räpinas paiknevast kontrollpunktist. Anname ülevaate liidrite käikäigust, küsime osalejate kommentaare, näitame videolõike stardist ja pardalt, sisustame maratonipäeva hilisõhtuni.

Osalejate arvu poolest Euroopa suurima sõudmismaratoni Võhandu maratoni stardid antakse lainetega Tamula järvelt järgmiselt:
7:00 RAFT, BOAT, WTB (51 paati)
8:00 KANUUD (175 paati)
9:00 SÜSTAD (277 paati)

Starti asuvad kümne erineva riigi esindajad kanuude ja süstadega sõudma 100 kilomeetrit. Just Võhandu maratoni peetakse üheks ilusaimaks ning samas karmimaks aerutamismaratoniks Euroopas.

Kõik otseülekande aknad avanevad sellel lingil: http://tipikas.tv/sport