Tarvas pööras tasavägiselt kulgenud mängu enda kasuks viimase veerandi esimese viie minutiga, kui 16:3 vahespurdiga kasvatati eduseis 14-punktiliseks (78:64). Mängu avaveerandi järel juhtis Tarvas 23:21, poolajavileks oli külaliste edu 42:38 ja otsustava veerandi eel vaid 62:61.

Tarva resultatiivsemad olid Maris Laksa 25 ja Kaido Saks 19 punktiga. Lauavõitluse koguni 53:31 võitnud, kuid 23 pallikaotust teinud Pärnu tulemuslikumad olid Augustas Peciukevi 21 punkti ja 11 laua ning Rain Raadik 14 punkti ja 22 lauapalliga.

"Meile mõlemale, nii Pärnule kui ka meile, oli see väga närviline ja pingeline mäng," rääkis Andres Sõber Delfile. "Sellistest mängudes otsustab individuaalne meisterlikkus. Kõikidelt meestelt hea esitus. Lauavõitlus on meil kogu aeg olnud nõrk. Saks ja Laksa on lauavõitluses pehmed. Pärnu mehi tahaks kiita. Kitsing ja Raadik on seal korvi all tugevad ja me jääme nendega jänni."

Pärnu poolelt leidis Mait Käbin oma meeskonna mängus mitmeid puudujääke: "Eks neid möödalaskmisi oli palju. Punkt üks, mis ei meeldinud, vastaste teravad mehed murdsid liiga kergesti meie korvi alla. Saime ise positsioonirünnakuga ilusad korvid ja siis lasime kohe 5 sekundiga tagasi teha.. Hoiame pöialt, et suudame raskest seisust välja tulla. Peame saama oma raudvara käima, Rannar Raapi kiirrünnakud ja Taavi Hämarsalu peab rünnakul ja kaitses õnnestuma, lisaks peab keegi üllatama positiivselt," rääkis Käbin DelfiTV-le.

Seeria neljas mäng on reedel Rakveres. Ka seda mängu näeb Delfi TV-st otseülekandena.

Fotod mängust:
Fotod mängu eel: