Mängu käik:

Kohtumine algas ülimalt tasavägiselt ning vaheldumisi juhtides. Raplal tegi põhitöö ära Martin Dorbek, kes viskas veerandajaga 6 punkti ning tabas ka viimased kaks korvi, mis viisid Rapla veerandaja lõpuks 15:13 ette.

Teine veerandaeg kulges pisut enam Rapla dikteerimisel, kes hoidis pidevalt väikest, 2-3 punktilist edu ning läks vaheajale eduseisust 25:24.

Kolmandal veerandajal võttis sama vankri vedada TTÜ, kes juhtis vahepeal suisa nelja punktiga, kuid kodumeeskond Rapla ei lasknud külalistel otsustavat edu sisse mängida ning viimasele veerandajale mindi vastu 43:43 viigiseisul.

Otsustav pööre saabus mängu neljanda veerandaja alguses, kui Rapla pääses ette 13 punktiga 60:47. Kõikidest ponnistustest hoolimata ei õnnestunud TTÜ-l vahet nii palju vähendada, et neil veel võidulootus säiliks ning nii võttiski Rapla juba seeria teise võidu.

Võitjate parimana viskas Rait-Riivo Laane 13 punkti ja hankis 7 lauapalli. Martin Dorbek panustas võitu 10, Andre Pärn 9 ning Illimar Pilk ja Raido Ringmets 7 punkti. TTÜ edukaimad olid 13 punkti ja 8 lauapalliga Erik Keedus ning 10 punkti ja 14 lauapalliga Jaan Puidet. Ka Kiur Akenpärg viskas 10 punkti.

Seeria kolmas kohtumine mängitakse Raplas teisipäeval.

Eelinfo:

Rapla juhib veerandfinaalseeriat 1:0, esimeses mängus võitsid raplakad võõral väljakul kindlalt 82:68. Võitjate poolel kogus Rait-Riivo Laane koguni 31 punkti, 5 lauapalli, 4 vaheltlõiget ja 2 resultatiivset söötu.

Kui TYCO Rapla on saanud pühapäevaseks mänguks rahulikult valmistuda, siis TTÜ reisis vahepeal Kirovisse ning pidas maha ISBL-i veerandfinaali esimese kohtumise.