"Puudused olid eelkõige üks-ühele võitlused. Kaotasime keskväljal lahtised pallid. Vastane oli individuaalselt võitluseks rohkem valmis kui meie," lausus Lelov TV6 otse-eetris.

"Mängujoonisest pidasime hästi kinni, aga kui mingi käigu tegime, siis ei suutnud me olukorda lõpuni mängida. Esiteks lasime endale kolm väravat lüüa, mis on väga kurioosne ning teisalt ei suutnud me esimest korda sel hooajal ise väravat lüüa. Õnneks juhtus see täna. Pikk hooaeg on veel ees, ei maksa nutta. See oli meile õppetunniks. Üritame edaspidi neid vigu vältida ja paremini teha."

Levadia peatreener Marko Kristal ei tahtnud enda mängijatest kedagi esile tõsta, kuid kui jutt läks välismaale siirdunud Igor Morozovit keskkaitses asendava Aleksei Jahhimovitši peale, ei olnud ta kiitusega kitsi.

"Ma ei näe suurt vahet, kas mängib Morozov või Jahhimovitš. Ta on väga hästi asendanud ja tuleb välja, et oskab ka väravaid lüüa," kiitis Kristal Jahhimovitšit 72. minutil lõppskoori vormistanud penalti eest.

"Tegime meeskondlikult head tööd. Flora valdas küll palli rohkem, aga me mängisime väga distsiplineeritult. Selle pealt see võit tuligi."