Tarvas alustas küll kohtumist kolmesega ning juhtis varsti ka 13:7, kuid seisul 16:15 läks esimest korda juhtima Pärnu, kes veerandaja lõpuni püsis pinevas punkt-punkti heitluses ning võitis lausa veerandaja 22:20.

Teist veerandaega alustas Tarvas 5:1 vahespurdiga ning tundus, et sealtmaalt lähevadki rakverelased oma teed, kuid Taavi Härmasalu kolmese järel läks jälle mänguks. Alates 31:31 viigiseisult domineeris mängu juba Pärnu, kes võitis ka poolaja 36:32.

Kolmas veerandaeg kulges jube täielikult Pärnu dikteerimisel, kes tagas ridamisi imelisi kolmeseid. Pärnu edu enne viimast veerandaega oli 65:52. Kodumeeskond ei halastanud külalistele ka viimasel veerandajal ning võttis kindla 13-punktilise võidu.

Võitjate parim oli Augustas Peciukevicius 16 punkti, 10 lauapalli ja 9 resultatiivse sööduga. 16 silma said kirja ka Osvaldas Matulionis ja Kristjan Evart, 14 punktiga toetas Pärnut Kristjan Kitsing ja 13 punktiga Rain Raadik. Tarva edukaimad olid 16 punktiga Reimo Tamm ning 11 punktiga Anthony Stewart ja Juris Umbraško.

Seeria kolmas kohtumine peetakse uuesti Pärnus kolmapäeval.