Mullu kevadel mõnda aega paremusjärjestuses lausa esikohta hoidnud Deniss Karpak (KST) on seega tabeli eelmise, kuu aja taguse väljaandega võrreldes ühe koha ära andnud ning peab hetkel tunnistama austraallase Brendan Casey, USA purjetaja Caleb Paine'i, venelase Alexey Selivanovi ning rootslase Björn Allanssoni üleolekut. Lauri Väinsalu (ROPK) on tõusnud Finn klassi edetabelis 43. kohalt 19. kohale ning Martti Kinkari (ROPK) on langenud 115. kohalt 121-le.

Laser Standardil on meie purjetajatest parimana Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) hoidmas tublit 16. kohta. Tema seni parimaks tulemuseks on veebruari kuu 6. asetus. Argo Vooremaa (KJK) paikneb edetabeli 129. ja Kaarel Kruusmägi (SMS) 242. real. Juhtpositsioonil püsib austraallane Tom Burton.

Naiste 470 klassis on Marjaliisa Umb ja Elise Umb (PSS Maru) on edetabelis 44. kohal. Ränkingu tipus asetseb Brasiilia paatkond Fernanda Oliveira ja Ana Luiza Barbachan.

RS:X purjelaual on naiste seas Ingrid Puusta (NYCS) 45. ning meeste hulgas Johannes Ahun (NYCS) 162. positsioonil. Esikohal on naistest itaallanna Flavia Tartaglini ja meestest hispaanlane Ivan Pastor Lafuente.

Kahemehe ekstreempurjekal 49er on Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYCS) paremusjärjestuses hetkeseisuga 102. kohal. Edetabeli tipus paiknevad taanlased Allan Norregaard ja Andres Thomsen.

Laser Radial klassis meie purjetajad hetkel esisaja sisse ei mahu. Parimana on Anne-Mari Luik (ROPK) 150. kohal ja Anna Pohlak (TJK) 152. positsioonil . Tabelit juhib valgevenelanna Tatjana Drozdovskaya.

ISAF maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase 12 kuu jooksul saavutatud parimate võistlustulemuste põhjal. Regatil kogutud punktisumma sõltub kolmest tegurist: võistluse reiting, võistlejate arv regatil ning sportlase tulemus võistlusel. Punkte on võimalik saada ISAF Grade’i omavatel regattidel võisteldes. Edetabeli esinumber on kõrgeima punktide arvuga sportlane kuue regati lõikes. Järgmine edetabelijärjestus avaldatakse 29. aprillil.