Tarvas kohtub veerandfinaalis KK Pärnuga ning hoolimata sellest, et põhiturniir lõpetati kolmandal kohal, ei näe Sõber vastaste ees suurt eelist. "Soosikukoormat ma küll enda meeskonnale ei võtaks – kaotasime ju kodus ja võõrsil võitsime napilt. Lisaks on Pärnul meie vastu mängides kõva motivatsioon," lausus Sõber.

Tarvas naasis hiljuti laagrist ning Sõbra sõnul on meeskonna vaim üleval. "Pärnuga tuleb kõva võitlus. Nad on sel aastal väga tugevad."

Sel aastal mängitakse veerandfinaalid nii, et kõrgema asetusega klubi peab kodusaalis avakohtumise, kaks järgmist toimuvad aga juba madalama asetusega meeskonna koduseinte vahel.

TYCO Rapla peatreeneri Indrek Ruudu sõnul ei pruugi uus süsteem TTÜ vastu erilist rolli mängida. "Arvan, et uus süsteem hakkab mängima vaid siis, kui peaksime esimese mängu võitma. Siis võib TTÜ sattuda küll raskesse seisu, aga kui vaadata meie selle hooaja omavahelisi mänge, siis on meeskonnad nii kodus kui ka võõrsil võitnud. Seega arvan, et olulist rolli mängupaikade graafik siiski ei mängi," arvas Ruut, kelle sõnul on meeskond terve ja lahinguks valmis.

"Eks pisimuresid ikka on, aga põhimõtteliselt on kõik terved ja valmis mängima. Usun, et võidab see, kes suudab oma asjad paremini ära teha. Palju hakkab ka sellest sõltuma, kelle väravasse esimene pall lüüakse ehk kes seerias esimese mängu võidab."

Loe Andres Sõbra, Indrek Ruudu ja teiste korvpalli spetsialistidearvamusi seoses eelseisva play-offiga homsest Eesti Päevalehest.