Hans Villemi teine hooaeg vormel-Renault 2.0 ALPS-sarjas algas lootusrikkalt. Esimesel reedesel vabatreeningul sõideti kerges vihmasajus ning Hans sai kirja teise aja tiimikaaslase Nyck de Vriesi järel. Teise treeningu rikkus väike kokkupõrge, kus autonina sai kannatada ja Hans pidi boksi pöörduma. Sel hetkel oli ta paremusjärjestuses viies. Kolmas treening peeti juba kuival rajal ja 12. koht polnud seal päris ootustekohane.

Laupäeva hommikul peetud ajasõidus ei õnnestunud esimese rehvikomplektiga kiireid ringe kirja saada. Teise komplektiga tegi Hans ühe korraliku ja ühe enam-vähem korraliku ringi, mis andis talle esimeseks etapiks 7. ja teiseks 11. stardiruudu.

Laupäeval sõidetud avaetapil tegi Hans korraliku stardi ja hoidis oma kohta, kuid auto polnud siiski kõige paremas seades. Lisaks tekkis autosse elektririke ning Hans hakkas kiiresti paremusjärjestuses tahapoole langema, kuni kümnendal ringil katkestas. Võitjaks tuli brasiillane Bruno Bonifacio.

Pühapäevaks muutsid mehaanikud seadistust, Hans tegi hea stardi ja tuli avaringilt kümnendana. Siis aga sõit peatati avarii tõttu. Kordusstart tuli Hansul veelgi paremini välja ja ta tõusis lausa seitsmendaks, kuid elektririkke kordumine sundis juba kahe ringi järel katkestama. Sõidu võitis itaallane Antonio Fuoco.

Järgmised ALPS-sarja etapid toimuvad 11.-12. mail Itaalias Imolas.