Barcelona ei ole rahul peakohtuniku Wolfgang Stark'i tegevusega. Eriti ei meeldinud klubile kohtuniku otsus mitte reageerida, kui teisel poolajal ühel hetkel nii Javier Mascherano kui ka Jordi Alba oma karistusalas nurgalöögi järel maha kukkusid. Olukorrale järgnes Zlatan Ibrahimovici löök, mille Victor Valdes tõrjus.

"Klubi on UEFA-le kirjutanud, kuna mitmete väljakul juhtunud intsidentide puhul on selge, et kohtunik ei käitunud reeglite kohaselt," lausus Barcelona pressiesindaja Toni Freixa. "Kui kaks mängijat samast klubist samal ajal maas lamavad, peab kohtunik matši peatama. Aga seda ei juhtunud. Ka peab kohtunik sellisel juhul mängijad väljakuäärde saatma."

Kohtumine PSG ja Barcelona vahel lõppes 2:2 viigiga. Ibrahimovic viigistas kohtumise esimest korda 79. minutil ning Barcelona arvates oli Rootsi koondislane suluseisus. "Võtame arvesse, et kohtunik võib eksida ning me ei tunne, et meid on halvasti koheldud. Kuid meile tuleb üllatusena, et sellisel kõrgetasemelisel mängul kohtunik reegleid ei tea."