Palmal puhus täna valdavalt keerutav läänetuul kiirusega 4-5 m/s, pannes sportlaste taktikalise osavuse kolmes võistlussõidus korralikult proovile.

Laser Standard klassis võistlev Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sai finaali avapäeval kirja kuldfliidi 11., 19. ja 31. koha, minnes hetkel 119 mehe hulgas 15. kohale. Kõrgeimat positsiooni hoiab horvaat Tonci Stipanovic.

Finn klassis finišeeris Lauri Väinsalu (ROPK) täna kuldgrupi 30., 25. ja 31. resultaadiga, mis asetavad ta hetkeseisuga kokku 72 mehe seas 32. kohale. Juhtimas on britt Giles Scott.

Laser Radialil olid Anne-Mari Luige (ROPK) päeva saagiks hõbelaevastiku 25., 12. ja 4. sõidutulemus ning neiu on kokkuvõttes 66 naise hulgas 42. positsioonil. Liidriks on tõusnud taanlanna Sarah Gunni.

Esmaspäevast kolmapäevani peetud kvalifikatsiooniseeria koosnes kuuest sõidust. Täna alanud kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võeti kaasa kvalifikatsiooni lõppkoht. Kuld- ja hõbegrupi seeria sisaldab viite võistlussõitu, millest üks kuulub mahaarvamisele. Regati kolmas etapp moodustub laupäevasest medalisõitude seeriast, kuhu pääsevad kümme paremat, võttes kaasa kuldgrupi seeria punktid. Medalisõitude seerias on kaks sõitu ning need annavad sportlastele topeltpunktid.