Aasia kuumuses 10 päeva võistelnud ja harjutanud Ojavee peatub Champion System meeskonna Euroopa residentsis Belgias, kus soojadest ilmadest pole lõhnagi. "Karm kontrast võrreldes Taiwani kliimaga, kus tõesti oli palav. Siin ei taha nina toast välja pistagi. Peamine on, et haigeks ei jääks," märkis neljandat hooaega samas tiimis sõitev eestlane. "Seni on sel hooajal kõik toiminud. Pole kordagi haige olnud ja tahaks sama rida jätkata," lisas 2011. aasta Eesti grupisõidu meister, kes mullu vaevles pikalt viirushaiguse küüsis.

Taiwani tuur läks Champion Systemil igati edukalt. Kanadalane Zachary Bell kindlustas meeskonnale hooaja esimese võidu, lisaks tuli ühelt etapilt ka kolmas koht. Lisaks krooniti eestlase klubikaaslane Kai Feng Chun Taipeist tuuri mägede kuningaks. Vaatamata sellele, et Ojaveel endal miskit säravat ette näidata polnud jäi tiim tema panusega väga rahule.

"Tegin musta tööd, sest minule sobilikke etappe oli vähe. Tassisin pudeleid ning siledatel etappidel vedasin meie parimat sprinterit, Malaisia poissi Adiq Othmani finiši eel õigele positsioonile. Ma ise sprintides enam löögile ei pääse, meil meeskonnas on mitmed mehed selgelt teravamad. Eestis võitmiseks on mul finišikiirust piisavalt, aga mujal tuleb õnne otsida pigem peagrupil eest ära sõites," selgitas trekisõidu taustaga 31aastane Ojavee.

Pikemat kodusolekut ja väikest puhkust saab rännumees nautida südasuvel ehk juulis. Enne seda mahuvad Ojavee kalendrisse kaugematest sõitudest veel Jaapani velotuur mai teises pooles ning Korea velotuur juuni esimeses pooles. Juhul muidugi kui Korea poolsaarel poliitiline stabiilsus ikka püsib. Tour of Estonia jõuproovile Champion System meeskonnana ei tule, küll aga võib kõne alla tulla Ojavee osalemine Eesti koondises. "Kui ma ikka mahun koondise peatreeneri Toivo Suvi valikusse, siis tuleks hea meelega. Natuke sõltub ka sellest, kas tiimil on Jaapani velotuuri järel ja Korea velotuuri eel plaanis veel mõningaid sõite. Kui on, siis võib juhtuda, et pean Aasiasse jääma," võttis Ojavee vestluse kokku.