Eestlane lõpetas esimese sõidu teisena ja oli teise sõidu kiireim. Krestinov tõusis ka MM-sarja üldarvestuses liidrikohale. Teine eestlane, Karel Kutsar sai tänasel etapil 12. koha.

Krestinovil on 47 punkti, hollandlane Mike Kras on kahe punkti kaugusel.

“Eilne kvalifikatsiooni võit andis kindlust, et vajalik kiirus on olemas. Sest meie eesmärk oli siia tulles etapivõit," rääkis Krestinov. "Täna hommikul oli väike üllatus, kui rada oli jääs. Liivaraja asemel oli sõit nagu Põhja-Hispaanias kõval rajal. Kras sai ees minema, jõudsin talle küll lõpuks järele, kuid mööda ei saanud enam. Teises sõidus oli rada juba üsna aukus, sest meie sõit oli kogu etapi viimane. Kuna aga olen saanud hästi trenni teha ja vorm on hea, siis ei lasknud ennast sellest häirida. Esimesel ringil olin viies, sain teistest kiirelt mööda. Kras oli mul alguses kannul, kuid siis murdus ja kaotas lõpuks poole minutiga. Väga hea tunne on ja suur tänu kõigile kes kaasa elasid! Sarja liidri punane plaat pani küll mõtlema, et kuidas edasi."

MX1 klassis sai Tanel Leok võistlussõitudes neljanda ja 11. koha ning oli etapi kokkuvõttes kaheksas. Võitis Antonio Cairoli. Teise eestlasena stardis olnud Lauri Lehtla oli 21. (sõitude kohad 22. ja 17.)

Cairoli on MM-sarja liider 142 punktiga, Leok (61p) on üheksas, Lehtla (4p) 24.

MX2 klassis lõpetas Priit Rätsep tänase etapi kaheksanda kohaga, olles sõitudes vastavalt  üheksas ja 11. MM-sarja kokkuvõttes on Rätsep  20. kohal.