Eilne Kalevi ja Rocki mäng Tarva juhendajale igatahes erilist muljet ei jätnud. "Eks nad on mõlemad natuke räsitud ja viimasel ajal palju mänge pidanud. Ega see mäng suurt muljet ei jätnud. Metsikut võitlust seal ei olnud," rääkis Sõber Delfile.

Suure tõenäosusega tähendab Kalevi eilne võit, et Tarval tuleb poolfinaali jõudes vastamisi astuda just Rockiga. Küsimusele, kuidas ta sellesse suhtub, vastas Sõber: "Suhtun lihtsalt. Me peame enne veerandfinaalist edasi saama, et poolfinaali jõuda. Ma nii kaugele veel ei mõtle."

Sõbral ei ole eelistust, kellega poolfinaalis kohtuda. "Eelmine aasta meil vist tuli Kalev viimasel hetkel poolfinaalivastaseks. Hetkel tõesti sellele ei mõtle."

Kui viimase Tarva-Kalev mängu eel läks kõvaks sõnavahetuseks ning Sõber soovitas Kalevi mänedžeri Kaarel Sibula mängueelse bravuuritsemise järel Kalevil "Sämi ja Sonda kaudu Rakverre" tulla, siis Rockiga mängu eel soovib Tarva juhendaja teravatest väljaütlemistest hoiduda.

"Kullamäe on tore treener ja mulle ta meeldib metsikult. Ootan kohtumist juba suure huviga. Ega Kullamäel kerge ei ole, kogemusi palju pole. Hooaja algus neil läks ju päris ilusti, nüüd on palju kaotusi tulnud. Eks sellel teel tuleb need karid üle elada," sõnas Sõber.

Tarvas läheb laupäevasele Rockiga mängule oma hetke parimas rivistuses, vigastused ja haigused meeskonda ei kummita, kui välja arvata Renato Lindmetsa vigastus. "Kõik peaks mänguks valmis olema. Täna hommikul tegime veel korraliku treeningu," lisas Sõber.

Tarva juhendajal oli oma meeskonna fännidele öelda ka üks rõõmusõnum: "Hetkel vaatasin just, kuidas Rakvere Tarva poisid panid Cramole kahe punniga ära. Kümneaastaste poiste mäng oli, igavesti vahva mäng."

Tarva ja Rocki mängu, mis algab laupäeval kell 17:00, saab vaadata otseülekandes Delfi TV vahendusel.