Eclex jätkab ainsa Eesti naiskonnana Ühisliiga Final 4 turniiril. Audentese jaoks on Ühisliiga hooaeg selleks aastaks lõppenud ja peatselt alustatakse juba Eesti meistrivõitluste play-off mängudega.

Eclex asus mängu alguses kindlalt juhtima, kuid Audentese SG/Noortekoondis püsis visalt kannul. Avaveerandi lõppedes juhtis tiitlikaitsja vaid 1 punktiga. Teine veerandaeg mängiti viiki ja poolajale minnes oli seis 43:42 Eclexi kasuks.

Pikemalt mõtlemispausilt tulles suutis mullune Eesti meister oma edu pisut kasvatada ja kolmanda veerandi lõppedes juhtis kohtumist 67:59. Audentese noored aga ei tahtnud Eclexile kerget võitu kinkida ja osutasid tugevat vastupanu kuni kohtumise lõpuni. Võitjana väljus siiski tiitlikaitsja tulemusega 78:74.

Võitjate resultatiivsematena viskasid Annika Köster, Laina Mesila-Kaarmann ja Anastassia Ptitsõna kõik 13 punkti.

Audentese SG/Noortekoondises oli heas hoos Kadri-Ann Lass visates üleplatismängijana 26 silma.Trine Kasemägi lisas 13 punkti.

Ühisliiga Final 4 toimub 6-7 aprillil. Peale Eclexi pääsesid finaalturniirile liiga ainuliider SK Cesis, Riia TTT ja RTU/Merks. Eclex läheb poolfinaalis vastamisi Riia TTT naiskonnaga. Võitja pääseb finaali ja kaotaja mängib kolmanda koha peale.

Audentese SG/Noortekoondise Eesti meistrivõistluste poolfinaali vastaseks on Tallinna Ülikool. Teises poolfinaalis on vastamisi Eclex ja AmEst Rapla.