Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Tarmo Rüütli sõnul on tal homseks Eesti-Andorra MM-valikmänguks kavas teha võrreldes Hollandi kohtumisega meeskonnas mõned muudatused. "Vastane on teine, mängu oodatav iseloom on teine, seega tuleb kasutada ka teist tüüpi mängijaid. Olen sellega arvestanud," sõnas ta. Tavapäraselt ei soovinud Rüütli siiski enne mängu oma valikuid avalikustada.

Rüütli sõnul on eestlaste jaoks harjumatu mängida meeskonna vastu, kes tuleb platsile kaitsvast positsioonist lähtudes. "Tavaliselt oleme meie need, kes lähtuvad kaitsest, aga homme õnnestub meil ehk siis ka rohkem vastase platsipoolel mängida," sõnas ta.

Viimati käis Rüütli A. Le Coq Arena tärkavat murukatet uurimas nädalapäevad tagasi. "Täna ja eile pole ma seal uurimas käinud, aga kui katte all on temperatuur kõrge ja päike paistab, siis usun, et asjad on edasi liikunud. Juba nädal aega tagasi tundus, et plats on võimalik saada mängukorda ja kindlasti ta ka saab. Kuigi muidugi mingi roll sellel väljakul kindlasti selles mängus olema saab, sellega tuleb arvestada."

Rüütli sõnul on koondisel tähtis oma võimalused ära realiseerida. "Võimaluste tekitamisega saame hakkama, seda oli näha juba sügisel Andorras, aga realiseerimise pool on vajalik. Pall on vaja võrku toimetada, eks näe, kuidas see õnnestub."