Nii tuleb ka Arbetil aeg-ajalt Milosevicist tekkinud tühimikku täita. "Teisel kogemustega mängujuhil Christoforos Stefanidisel löödi mõni mäng tagasi otsaesine lõhki ja ka tema jäi paariks kohtumiseks eemale. Nooremaid mehi peatreener ei usalda ja nii tuleb teistel harjumatul kohal tegutseda. Olen korduvalt olnud sunnitud palli üle tooma ja rünnakuid üles võtma," muljetas Arbet.

Nädalavahetusel kaotas Kavala tähtsa kohtumise Dramas KAO meeskonnale 60:71. Juba teise veerandaja alguses 3. isikliku vea teeninud Arbet mängis vigade tõttu tavapärasest vähem ehk 17 minutit. Tema arvele kogunes 9 punkti (visked väljakult 4/8) ja 2 lauapalli.

"See oli väga põhimõtteline mäng kahel põhjusel. Dramas asub Kavalast kõigest 30 kilomeetri kaugusel ja vastasseisu võib nimetada kohalikuks derbyks ning meid lahutas eelnevalt turniiritabelis vaid üks võit. Kahjuks ei suutnud me piisavalt hästi mängida ning kukkusime väljalangemistsooni. Pinged on tunnetatavad, kuna meeskonna suurim eesmärk - liigasse püsimajäämine pole hetkel täidetud. Samas meeskond hoiab kokku ning sellelt pinnalt on kõik hästi, lõhesid mängijate vahel pole. Töötasu on ka seni laekunud, viivitustega muidugi," kirjeldab Arbet klubis valitsevat õhustikku.

Põhiturniiri lõpuni jääb Kreekas viis vooru. Kavalal on pidada kaks kodumängu ning kolm mängu võõrsil, neist üks Ateena Panathinaikosega. Viimased kuus meeskonda paiknevad turniiritabelis väga lähestikku, üheksandat lahutab 14. kohast vaid kaks võitu.

Arbet on Kreeka liigas seni kaasa teinud üheksas kohtumises ning tema keskmised näitajad on 29,8 minutit, 9,1 punkti ja 3,8 lauapalli. Visked väljakult 32/73, kaugvisked sealjuures 14/40.