Esikohalt startinud Vettel möödus sõidu lõpuosas vahepeal liidriks kerkinud Webberist tulise võitlusega. Austraallane oli peale võistlust meeskonnakaaslase möödumise peale maruvihane: "Meeskonnasiseselt oli kokku lepitud, et külmutame positsioonid. Millegipärast möödus Sebastian minust ikkagi."

Küllap raevus Webber hiljem veelgi rohkem, kui kuulis, et kümmekond ringi varem oli Vettel tema taga sõites raadioside vahendusel tiimile teatanud: "Mark on liiga aeglane. Koristage ta eest ära!"

Võistlusjärgsel autasusustamisel ja pressikonverentsil olid mõlemad mehed tuimade nägudega. Kui pressikonverentsil veel mitte, siis hiljem tunnistas Vettel, et tegi möödudes vea.

"Selge, olen praegu must lammas. Panin end ise sellisesse olukorda ja võin vaid Marki ees vabandada. Seda on keeruline seletada, aga mu eesmärk ei olnud strateegiat eirata. Tegin lihtsalt vea," ütles Vettel.

Webber kaotas lõpuks Vettelile 4,2 sekundiga. Lewis Hamilton sai kolmanda koha, jättes selja taha teise Mercedese, sakslase Nico Rosbergi. Ka Mercedeses pole peale tänast võistlust enam ilmselt väga hea sisekliima, kuna meeskond keelas Rosbergil lõpuringidel Hamiltonist mööduda.

Esikümnesse mahtusid veel Felipe Massa Ferraril, Romain Grosjean ja Kimi Räikkönen Lotusel, Nico Hülkenberg Sauberil, Sergio Perez McLarenil ning Jean-Eric Vergne Toro Rossol.

Võistlus ebaõnnestus Fernando Alonsol, kes pidi purunenud esitiiva tõttu jätma võistluse pooleli juba teisel ringil. Punktikohal sõitnud Jenson Button katkestas kolm ringi enne lõppu.

Tulemused: 1. Vettel, 2. Webber, 3. Hamilton, 4. Rosberg, 5. Massa, 6. Grosjean, 7. Räikkönen, 8. Hülkenberg, 9. Perez, 10. Vergne, 11. Bottas, 12. Gutierrez, 13. Bianchi, 14. Pic, 15. van der Garde, 15. Chilton.

Punktiseis kahe etapi järel:

1. Sebastian Vettel (GER) Red Bull 40
2. Kimi Räikkönen (FIN) Lotus 31
3. Mark Webber (AUS) Red Bull 26
4. Lewis Hamilton (GBR) Mercedes 25
5. Felipe Massa (BRA) Ferrari 22
6. Feranndo Alonso (ESP) Ferrari 18
7. Nico Rosberg (GER) Mercedes 12
8. Romain Grosjean (FRA) Lotus 9
9. Adrian Sutil (GER) Force India 6
10. Paul Di Resta (GBR) Force India 4
11. Nico Hülkenberg (GER) Sauber-Ferrari 4
12. Sergio Perez (MEX) McLaren 2
13. Jenson Button (GBR) McLaren 2
14. Jean-Eric Vergne (FRA) Toro Rosso 1

Meeskondade punktiseis:

1. Red Bull 66
2. Lotus 40
3. Ferrari 40
4. Mercedes 37
5. Force India 10
6. Sauber-Ferrari 4
7. McLaren 4
8. Toro Rosso 1