TTÜ juhtis enamus kohtumist turvaliselt 6-9 punktiga, kuid lasi minut enne lõppu vahe ühepunktiliseks.

"Närvikulu oli kõvasti. Kaalul oli palju. Esimesel poolajal saime mees-mehe vastu mängu kiireks lükata ja nende pallikaotustest lihtsaid korve. Maa-ala ajas aga mängu aeglasemaks ning sealt tuli meile väike ebakindlus. Ebamugav meie jaoks," rääkis Makke Delfi TV-le.

Valgal tekitasid TTÜ-le paksu pahandust piirilinna meeskonna uusim täiendus Edi Sinadinovic, kes viskas 12 punkti ning 13 punktiga hiilanud Joonas Järvelainen. "Järvelaineni kohta treener ütles, et ta alles hiljuti oli pannud samamoodi, aga meie lasime tal ikka korraliku kontserti esitada. Tema punktid olid meile natuke liiast. Oleksime pidanud need ära hoidma. Uue mehe kohta teadsime, et ta on terav. Temaga saime enam-vähem hakkama," lisas Makke.

Makke sõnas, et neljanda koha saavutamine põhiturniiril on TTÜ jaoks väga tähtis, et saada play-off'i avaringiks koduväljakueelis. "Loomulikult üritame nii kõrgel lõpetada kui võimalik. Lähme igat mängu võitma. Kohtadel 3.-6. võivad kõik kõiki võita. Koduväljakueelis on suur asi, üritame sellest kohast ikka kinni hoida," ütles ta.