„Meeskond mängis hästi, täites mänguplaani,“ oli Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf meestega rahul. „Üle hulga aja võitsime lauavõitluse. Kõik mängud, mis me kaotanud oleme, oleme ka lauas alla jäänud. Lisaks oli täna vähe pallikaotusi. Kõige resultatiivsem mängija kahe meeskonnapeale oli Madis Pärn.“

Tarva juhendaja Andres Sõber kurtis meeskonna väsimuse üle: „Eks me ole praegu vähe väsinud. Nii mentaalselt kui ka füüsiliselt. Mängijatel ei ole praegu kõige parem tunne. Osad on meil haiged, nagu näiteks Renato Lindmets ja Juris Umbraško, kes ei mänginud täna üldse. Meie pink on napp ja kui kaks põhimeest veel kõrvale jäävad, siis on raske. Au vastastele.“ „Meil pole põhjust silmi maha lüüa. Tallinna Kalevi käe alt on nii mõnedki meeskonnad läinud edasi ühe punktilise kaotusega,“ lisas Sõber.

Tallinna Kalevi skoori eest hoolitsesid peamiselt viis meest, kes kõik jõudsid kahekohalise arvu punktideni. Neist parim oli 24 punkti visanud ja 13 lauapalli hankinud Madis Pärn. Teda toetasid Emmanuel Okoye 15, Marc Campbell 14, Raido Roos 12 ning Mario Paiste 10 silmaga. Okoye tegi samuti kaksikduubli, korjates lauast lisaks 14 palli. Rakvere Tarva resultatiivseim oli Maris Laksa 19 punktiga. Nii Kaido Saks kui ka Brandis Raley-Ross lisasid mõlemad 16 silma. Tarvas oli täna suures hädas kaugvisetega, tabades 18-st kolmepunktiviskest vaid ühe.