Esimesel veerandil kindlat liidrit ei tekkinud. Kord juhtis üks siis teine naiskond. Avaveerandi lõppedes oli siiski 3 punktiga peal Audentese SG/Noortekoondis. Teisel kümnendil tasavägine heitlus jätkus, kuid poolajaks oli Audentes suutnud oma edu kasvatada 10 punktini.

Kolmandal veerandajal said mängu paremini käima Jaanus Levkoi hoolealused tehes 8:0 spurdi. Tallinna Ülikool oli hädas oma skoori suurendamisega, visates tervel veerandil kokku 7 punkti Audentese 14 vastu. Poolajale minnes oli 55:41 peal noortekoondis.

Viimal kümnendil õnnestus Tallinna Ülikoolil Pirgit Püü eestvedamisel oma mäng kiiremini käima saada ja kaotusseisu vähendada. Kohtumise lõpuks jõuti 9 punkti kaugusele ja Audentese SG/Noortekoondis võitis numbritega 67:58.

Võitjate resultatiivseim oli Jane Svilberg 17 punktiga. Trine Kasemägi (16 punkti ja 11 lauapalli) ja Kadri-Ann Lass (11 punkti ja 10 lauapalli) tegid kaksikduublid. Birgit Piibur lisas 10 silma.

Tallinna Ülikooli naiskonnas viskas Pirgit Püü üleplatsimängijana 24 punkti. Samuti kaks mängijat tegid kaksikduubli, Kerttu Jallai 14 silma ja 11 lauapalliga ning Ashley Wallace 11 silma ja 10 lauapalliga.

Mõlemal naiskonnal on Ühisliiga põhiturniiril jäänud mängida üks kohtumine.

Tallinna Ülikoolil 23. märtsil liiga liidri SK Cesise vastu ja Audentese SG/Noortekoondisel 25. märtsil Eclexi vastu.

Seejärel jätkatakse juba Eesti meistrivõistluste play-off mängudega. Poolfinalistide selgitamisel võetakse arvesse Ühisliiga paremusjärjestus, kus Tallinna Ülikool hoiab 6. kohta ja Audentese SG/Noortekoondis 7. kohta. See paneb neid Eesti klubide arvestuses Eclexi järel vastavalt 2. ja 3. kohale. 4. kohal on AmEst Rapla ja 5.kohal Tartu Ülikool.

Kuna poolfinaalis lähevad vastamisi põhiturniiri 1. ja 4. ning 2. ja 3. koht, siis kohtuvad Tallinna Ülikool ja Audentese SG/Noortekoondis järgmisena juba omavahel poolfinaali raames.