Valgevene naiskond sai avaveerandil parema hoo sisse ja asus juhtpositsioonile 17:14. Eclex püsis aga hästi kannul ning poolajale minnes oli vahe vaid 3 silma Horizonti kasuks.

Kolmanda veerandaja alguses said mängu paremini käima taaskord valgevenelannad tehes 5:0 spurdi. Eclex oli hädas nende ülevälja pressingu murdmisega visates veerandil kokku 8 silma vastaste 14 vastu. Enne otsustavat kümmet minutit oli Horizont peal 9 puntkiga.

Viimasel veerandajal hakkas Valgevena naiskond oma edu tasapisi suurendama ja 5 minutit enne lõppu juhtisid kohtumist 51:37. Seejärel tegi aga Eclex 8:0 spurdi ja oli jälle mängus tagasi. Hästi sekkus pingilt Birgit Piibur visates 5 punkti järjest ja vähendades vahe minut aega enne lõppu 3 punktini. Vaatamata Eclexi pingutustele jäi Horizont täna püüdmatuks ja peale pingelise kohtumise lõppu tuli vastu võtta 50:56 kaotus.

Eestlannadest olid resultatiivsemad Mirjam Nikolai 9, Heila Rosenfeldt 8, Birgit Piibur 8, Annika Köster 8 ja Trine Kasemägi 7 punktiga.

BC Horizonti tulemuslikum oli Tatsiana Khatsko 15 silmaga.

Käesoleva hooaja viimase Balti liiga mängu peab Eclex vahegrupi 4. koha naiskonna Berezina-RCOR naiskonna vastu 27. märtsil kell 16.00.