Cramo peatreener Alar Varrak ei ole nõus arvamusega, just nagu tähendaks McLeodi eemalejäämine meeskonnale head. "Ta tegi ju Mariupoli Azovmaši vastu tegelikult hea mängu, kui mõned eksimused lõpus välja arvata. Selge, et rahvale jäävad eksimused meelde, kuid mina ütlen küll, et McLeod on meile vajalik," jäi Varrak enda veendumusele kindlaks. "Mängujuhi koha peavad täna ära täitma Sokk ja Škele," lisas Varrak.

Võrreldes esmaspäevase VTB Ühisliiga kohtumisega on rivis tagasi Indrek Kajupank, kes jättis eelmise kohtumise vahele kõhuviiruse tõttu.

"Kui me teeme ise hea mängu, mis on meie peamine siht, siis ma olen kindel, et jääme tänases kohtumises peale. Mingisugust punktivahet me taga ei aja. Hea mäng on vaja teha ja kõik muu kaasneb sellega iseenesest. Vastas on suhteliselt ühtlane sats, võib-olla tagamängija Trevon Hughes tõuseb pisut rohkem esile. Meie jaoks uue täiendusena on neil meeskonnas 27aastane leedulane Justas Sinica, kes varasemalt mänginud 2 hooaega ka Vilniuse Lietuvos rytases. Ega lihtsa vastasega tegu pole," toonitas Varrak.

Kalev spordihallis toimuvat kohtumist saab otseülekandes jälgida Delfi TV vahendusel, algusega kell 18.55.