Valdmaa sõnul pole järgmise hooaja oselmistingimused veel paika pandud ning kuna Kalevi puhul on tegemist ühe asutajaliikmega, võidakse tuleval hooajal arvesse võtta ka regionaalset printsiipi. Ka ei määra Valdmaa sõnul osalemist tulemus Eesti meistrivõistlustel. Mis tähendab, et Eestit esindaks liigas Kalev/Cramo. "Regionaalse printsiibi kasutuselevõtt on arutluse all ka varem olnud. Siiski pole hetkel veel midagi kindlat," selgitas Valdmaa Delfile. "Meie eesmärk on jõuda kaheksandale kohale, sest see koht tagaks liigast raha."

Kalev/Cramo langes VTB Ühiliigas viimasele kohale pärast esmaspäevast kaotust Ukraina klubi Azovmašile. Valdmaa arvates oli mängu lõpus Gary Wilkinsonile vilistatud viga ebaõiglane. "Vaatasin videot ning jäin kahtlevale seisukohale. Selline oli tol hetkel mängu emotsioon ja loomulikult vaatan asjale ühelt poolelt, kuid minu meelest oli vile ülekohtune."

Kalevil jääb VTB Ühisliigas sel hooajal mängida veel kaks kohtumist: 9. märtsil minnakse võõrsil vastamisi Krasnoje Krõlja meeskonnaga. Hooaja viimane kohtumine toimub Astana vastu Saku Suurhallis 24. märtsil.