„HITO poisid on väga sümpaatsed ja tublid olnud meie vastu mängides. Meil oli täna kõva tööpäev,“ kiitis Andres Sõber vastaseid. „Me oleme august hakanud välja saama ja saime täna kasutada teisi mängijaid ning ei teinud paha esitust,“ lisas ta.

Kogu kohtumise oli aktiivsemaks pooleks Tarvas, kes haaras esimesel veerandajal juhtohjad enda kätte ning hoidis neid kuni mängu lõpuni. Siiski ei lasknud HITO neil endast üle sõita, vaid osutati Laane-Virumaa meeskonnale kõva vastupanu, olles esimese veerandaja lõppedes taga 24:21. Teisel kümnendil tegi Rakvere 15:0 vahespurdi, millest idavirulased enam ei toibunud. Poolaja lõppedes oli HITO taga 35:48. Teisel poolajal kindlustas Rakvere oma seisu ning võitis kohtumise lõpuks 101:73.

Rakvere resultatiivseim oli Reimo Tamm 23 punktiga. Anthony Stewart lisas 17, Maris Laksa 15, Mihkel Schleicher 11 ning Brandis Raley-Ross 10 silma. HITO poolelt oli suurim korvikütt Tõnis Uueküla, kes viskas 17 punkti. Teda toetasid Aleksis Anijärv 13, Markus Laanemets 12 ning Siim Laur 10 silmaga.