Kalevi ja Pärnu kohtumise viimase mänguminuti alguses oli seis viigis 75:75. Seejärel viisid Emmanuel Okoye kaks ja Mihkel Kure üks vabavise Kalevi kolme punktiga juhtima. Lõpusekunditel oli Augustas Peciukeviciusel võimalus viigistamiseks, ent tema kaugvise ei tabanud.

„Valmistusime nädal üheks mänguks ja realiseerisime selle mängus,“ sõnas peatreener Kalle Klandorfi puudumisel Tallinna Kalevit juhendanud Margus Metstak. "Nii pealtvaatajate kui ka võistkonnakaaslaste jaoks oli hea üllatus Ronald Prii, kes viskas otsustavatel hetkedel punkte, esindades meie vigastatud Ameerika mängijat väga väärikalt. Meie murelaps on kogu hooaja vältel olnud lauapallid, eriti kaitselauapallid. Me ei võitnud küll lauda, kuid see jäi viiki, mis andis meie jaoks juba väikese eelise."

KK Pärnu mänedžer Mait Käbin leidis, et meeskonna tänaseks murelapseks oli kaitsetöö: „Väga vajalik võit oleks olnud, aga see võidukohustus segas paljusid. Nimetaksin seda Mihkel Kure kontserdiks. Ta oli terve kohtumise vältel nahaalne ja terav. Tahtis ise ja tõmbas sellega terve meeskonna kaasa. Meie omas lasid neil hoo sisse saada ja meie suurimaks miinuseks oli alla igasuguse arvestuse kaitsemäng. Vastaste tagamängijatega ei saadud mängu lõpuni hakkama. Jäi viimase minuti mänguks, kus oli võimalik võita, kuid meie rünnakuid olid poolvägisi ja neis puudus loogika.“

Tallinna Kalevi resultatiivseim oli 5 kaugviset tabanud ja lõpuks 24 punkti kogunud Mihkel Kurg. Janis Vahter ja Mario Paiste lisasid mõlemad 12 ning nii Emmanuel Okoye ja Ronald Prii 11 silma. Okoye korjas lauast lisaks 15 palli, tehes kaksikduubli.

Pärnakatel tõid nii Rain Raadik kui ka Augustas Peciukevicius, mõlemad 17 punkti. Mõlemad mehed tegid kankaksikduubli, korjates lauast vastavalt 12 ja 10 palli. Neid toetasid Osvaldas Matulionis 13 ning Kristjan Kitsing 11 silmaga.

Teises mängus alistas Rakvere Tarvas HITO 101:73. Reimo Tamm viskas 23 punkti.