"Täitsa okei võistlus. Viimased kolm võistlust olen saanud 20+ koha, hea stabiilsus on käes," lausus Nurmsalu Delfile. "Kümne hulka tulemist oodata oleks ikka lollakas optimism olnud. Siin on ikka iga riigi teravik kohal. Selline tulemus teha, olen ikka väga rahul."

Tänasel võistlusel sai Nurmsalu avavoorus 121 meetriga 20. koha, teises voorus tuli poolteist meetrit juurde, kuid stiilipunktid kannatasid. "Teisel hüppel läksin esimest hüpet võibolla liiga parandama. Oleks pidanud sama moodi hüppama. Aga kokkuvõttes paneksin võistluse eest 9 punkti kümnest. Üle oma varju ikka ei hüppa."

Nurmsalu tunnistas, et arvestades hooaja käiku, sai vorm ajastatud õigele võistlusele. "Rääkisin treeneriga, et tegelikult olen hooajal ikka enamasti edasipääsude eest võidelnud. Aga ajapikku on tulemused järjest paremaks läinud. Enne MM-i tegin korraliku trenni. Willingeni etapil ei tulnud tulemust, kuid tundsin, et pole üldse halb tunne. Hüpe oli tegelikult olemas. Klingenthali etapil tuli juba hea tulemus, Oberstorfis juba päris hea."