Peatreener tunnistas, et kohtumise lõpuhetkedel oli Valmiera vastu kõige olulisem alagrupist edasipääs kindlustada. "Viimane time-out, 10 sekundit mängida. Treenerina sa tead, mismoodi sa alagrupist edasi saad ja mismoodi ei saa. Minuti jooksul sa pead selle otsuse mängijatele selgeks tegema. Ja tõepoolest, minu kui peatreeneri otsus oli sellel hetkel see, et viimast sekundit mängides me võime kohtumise kaotada. Ja me kaotasimegi kohtumise. Aga sellel hetkel oli tähtis juba alagrupist edasi saada."

Kullamäe tunnistas raadiosaates, et kaotuse puhul tegi murelikuks hoopis suure edu maha mängimine. "Mind teeb murelikuks see, et kuidas me üldse nii kaugele minna saime, et see hetk tekkida sai. See on mõtlemise koht. Lõpp ei olnud meelega kaotada, viimase 10 sekundi eesmärk oli alagrupist edasi saada."

Rocki veerandfinaalisvastane Riia Barons pääses oma vahegrupist edasi teise meeskonnana. Barons on hooaja jooksul pidevalt täienenud ning Kullamäe tõdes, et vastast ei tohi mingil juhul alahinnata. "Vaenlane ei maga. See Barons, kes alustas hooaega, ei ole see Barons, kes nüüd. Peame valmis olema. Ma arvan kindlameelselt, et kõik on meie enda kätes."

Rocki edasipääsemise korral tuleb tartlastele vastane paarist Prienai Rudupis - Rakvere Tarvas. "Ei oskagi (vastast) eelistada, mõlemal meeskonnal on plussid ja miinused. Teades mõlema meeskonna treenereid, mõlemad on ju vanakooli mehed, on mänguliselt tegemist ühte tüüpi meeskondadega. Prienail on ainult kvaliteetsemad mängijad. Ma arvan, et edasi läheb Prienai, aga hoian pöialt Rakverele."