Esimesena jõudsid väravani narvakad. Nooruke Georgi Vassiljev skooris ning söödu sai oma kontole Dmitri Nikonov. Mängitud oli tolleks hetkeks 4:30. Minut ja paar sekundit peale selle järel aga Tartu meeskond viigistas. Värava autoriks Anton Nekrassov (Jachetov,Semjonov).

Teise kolmandiku algusest oli kulunud 2:31, kui taaskord just Vassiljev PSK 2:1 ette viis. Söödupunkti said Kirill Iljin ja Pavel Kulakov. Narvalaste edu pidas vastu poolaja keskpaigani ning siis skooris kogenud Ivan Loginov. Anton Jstrebov lõi seisuks 3:2 ning Tartu asus esimest korda juhtima. Teise kolmandikku mahtus veel Narva ülekaalu värav mille lõi kaitsemängija Maksim Andrejev (I. Iljin, Kulakov). Nii tundus, et minnakse vaheajale taaskord viiginumbrites, kuid ei. Napid paar minutit enne kolmandiku lõppu jõudis sihile Jevgeni Dubkov (Semjonov) ning tarlased said riietusruumi kaasav õtta väga positiivse emotsiooni.

Kolmanda kolmandiku algusse tulnud 5:3 värav meeskonna esisnaiprilt Vassili Titarenkolt (Jastrebov, Loginov) kõigutas tugevalt seni hiilgavalt võidelnud Narva meeskonna eneseusku. Ning kui Titarenko taaskord hetkeks uinunud Narva kaitsest läbi murdis, viskas talle järele hokikepi Kirill Iljin. Igati õigustatud oli kohtunik Arjom Jeremejevi otsus – karistusvise. Ning selles mängis Titarenko osavalt üle Narva puurivahi Vjatseslav Ksenofontovi. See murdis lõplikult PSK meeskonna selgroo. Kohtumise viimase värava löömise au kuulus Maksim Urlihhile. Kuni selle saatusliku karistusviskeni oli kohtumise pealevisete arv püsinud tasakaalus, kuid sellest alates lasid PSK mehed käed rüppe ja Tartu tegi jääl mis tahtis.