"Vigastusest rääkides võin öelda, et tundsin kerget põlvevalu juba eelmise hooaja lõpus, kuid põhipaugu sain 5. jaanuaril Rostocki vastu mängides. Pärast seda tegin veel kaasa neljas kohtumises, aga valu muutus väljakannatamatuks. Käisin uuringutel ja selgus, et menisk on katki ning ka põlvesidemed on kahjustada saanud. Operatsiooni käigus tuli veel välja, et menisk oli rohkem ribadeks kui piltidelt paistis. Nüüd pean kandma jalaraami kuni märtsi lõpuni," rääkis Kaldre Delfile vigastuse tagamaadest.

"Sellel hooajal ma kindlasti enam väljakule ei jookse. Käin küll taastusravis, kuid liigun karkudel. Õnneks sain klubijuhtidega kokkuleppele, et taastusravis on mul võimalik käia põlve tervenemiseni Saksamaal. Järgmise hooaja suhtes ei ole ma veel otsust langetanud, kuid loodan, et see ei jää mu viimaseks hooajaks välismaal," lisas Kaldre. 21aastane tagamängija on Eesti meistriliigas varasemalt esindanud nii Tartu Ülikool/Rocki, Rakvere Tarvast kui Piimameister Otto/Raplat.

Bodfeld püsib 1. regionaalliigas hetkel kolmandal kohal. Kuna aste kõrgemale pääseb vaid liiga võitja ning seda otse põhiturniiri tulemuste põhjal, siis Kaldre koduklubil edasipääsu šanss sisuliselt puudub. "Hooaja alguses ei saanud me oma mängu käima. Hooaja edenendes pilt paranes, ent mõned meeskonnad olid juba liialt suure vahega ees," selgitas Kaldre, kes kuulus Bodfeldi põhijõudude hulka.