"Enesetunne polnud paha, käiku just nagu oli, aga paar sekundit jäi vist puudu. Emotsioonide pealt on raske öelda, mis valesti on läinud. Jaksasin kogu distantsi pingutada, tõusudel tuli üles joosta. Praegu valitsevad vastakad tunded," ütles Kümmel.

Kein Einaste: "Kaks aastat tagasi sain kvalifikatsioonis esikümne aegu, eelmisel aastal olin 25 parema sees. enda meelest on kõik läinud paremaks, aga mees oli 16 sekundit liidrist aeglasem. Oleme treeningul innustunud varasemast rohkem, võib-olla see ongi saanud saatuslikuks. Nüüd tuleb midagi kardinaalselt muuta."

Anti Saarepuu: "Veel eilsel soojendustreeningul mõtlesin, kuidas heitlen veerandfinaalis viie mehe vastu. Paraku jäi täna üks käik puudu. Pärast tõuse platoole jõudes oli vaja gaasi hoida, kuid kiirust polnud ja seal kaotasin nii mõnegi sekundi. Kokkuvõttes ei oska öelda, miks tuli selline sõit."

Raido Ränkel: "Maraton oli natuke jalgades, ei suutnud suurt kiirust hoida, värskus puudus. Eilsel soojendustreeningul oli seisund märksa parem. Rada oli ulme, hooldemeestel oli suuski keeruline määrida, neid pidama saada. Klassikajälge polnud kohati üldse sees, tuli joosta ja see polnud suusatamine."