"Jah, ta suudaks 20 punkti keskmiselt visata. Kas ta suudaks mängida 82 mängu? Tema kasuks räägib, et tal polnud suuri vigastusi. Aga jah, tuleb tõdeda, et aja vastu ei võitle. Kuid siiski, tänapäeval on meditsiin nii palju edasi arenenud, kõik käib vananemise vastu, seega see oleks võimalik," lausus Grover USA raadiosaates.

50. sünnipäeva tähistanud Jordan tunnistas ESPNi persooniloos, et vananemine ja korvpalliplatsilt eemal olemine on tema jaoks tohutult raske. Korvpallilegend unistab endiselt mängimisest ning proovib iga päev treenides taastada oma ideaalkaalu - 98 kg. Hetkel kaalub mees aga 117kg.

Charlotte Bobcatsi tõusev täht Michael Kidd-Gilchrist tunnistas hiljuti, et kaotas treeningul omavahelise 1-1 duelli Jordanile.

Korvpalliringkonda on haaranud küsimus, mida suudaks 50-aastane korvpallilegend platsil teha tänapäeval, alates sellest, kui Jordan sellele Kuulsuste halli kõnes vihjas.

Mees mängis viimati 10 aastat tagasi ning viskas siis Washington Wizardsi eest keskmiselt 20 punkti mängus. 39-aastaselt oli tema keskmiseks 23.