Abdelhafid Benchabla (Dolce & Gabbana Italia Thunder) - Ainar Karlson (Kasahstani Astana Arlans)

26-aastane alžeerlane Benchabla tuli individuaalses arvestuses WSB liiga maailmameistriks 2011. aastal. Ta on pidanud WSB liigas 16 matši ning võitnud neist 13. Tänavuse hooaja WSB ränkingus on ta kahe võidu ning ühe kaotusega kümnendal kohal. Eelmisel aastal esindas Benchabla Astana Arlansi.

Ainar Karlson on oma vastasest 2 aastat noorem ning 4 sentimeetrit pikem. Tänavusel hooajal esimest aastat maailmaliigas võistleva Karlsoni skoor üks võit ühes kohtumises ning paikneb seega ränkingus seitsmeteistkümnendal kohal.

Kogemus ning kodusaali eelis annab trumbid selles matšis alzeerlasele. Pikkuse poolest on väike eelis Karlsonil, juhul kui ta suudab õiget distantsi hoida ning ajastada hästi paremat otselööki. Ainar on viimased pool aastat treeninud Almatõs Arlansi treenerite käe all ning seetõttu on huvitav vaadata, kui hästi on ta õppinud profipoksistiilis poksima.

Stefan Härtel (German Eagles) - Kaupo Arro (British Lionhearts)

Londoni Olümpial poksinud Stefan Härtel paikneb kahe kaotusega küll ränkingus Arrost tagapool (13. kohal), kuid kodupubliku ees võistlemine annab temalegi väikse eelise. Ka kasvu vahe on 10 sentimeetrit sakslase kasuks, kuid see peaks töötama end lähivõitluses hästi tundva Arro kasuks, kes on harjunud sparringuid tegema endast tunduvalt pikemate poksijatega.

Kaupo Arrole on see lühikese aja jooksul juba kolmas kohtumine WSB liigas. Arro on kogu selle aja jooksul treeninud Eestis ning saanud tugevaid sparringuid nii koduste kui Soome profipoksijatega. Arro võidu võtmed seisnevad matši taktilistes suunitluses, kui ta suudab suruda vastasele peale lähivõitluse ning hoiduda vastulöökide eest kaugdistantsil. Ringinurgas on Arro toeks treener Ervin Kade.