"Sokul on jalg ikka valus, süstiga mängis. Ta lonkab päris kõvasti. Tanel tuli hüppeliigese vigastusest tagasi, ent tegi samale jalale uuesti liiga. Jalg on turses ning valus ja ma ei saanud teda rohkem kui 8 minutit mängitada. Tuline kahju, teda oli kindlasti vaja. Ta suudab sarnaselt Škelele rünnaku mittetoimimisel ise piisavalt improviseerida ja viskekohad leida. McLeodil polnud kõige parem päev ja seepärast vajanuks Sokku eriti. Võib olla suutnuks me siis millegi suurega hakkama saada," toonitas Kalev/Cramo peatreener intervjuus.

Vähem kui 2 minutit enne kohtumise lõppu oli vahe Himki kasuks vaid 2 punkti 57:59. Murdemomendi võimalus isegi tekkis, kuid kolmesed vajalikul hetkel ei sopsanud. Vaatamata kaotusele näitas Eesti meisterklubi mitmendat mängu järjest, et vastu suudetakse hakata ka Euroliiga satsidele.

"Kui meil on aega valmistuda mängudeks, siis suudame ka VTB Ühisliigas olla tasemel. Eriliselt teeb rõõmu kaitsemäng, millega oleme kõvasti vaeva näinud. Teatud kooslus mängib meil ikka väga head kaitset. Kui ma olen hiljem video pealt järgi vaadanud, siis ka VTB tipud on 5-5 rünnakul hädas meie vastu skoorimisega. Tihtipeale läheb mäng käest ära pallikaotuste tõttu," analüüsis Varrak.

Vaata Alar Varraku Delfile antud intervjuud täismahus: