2. Tartu Maratoni põhidistantsid lõpetas kokku 7779 inimest, kellest 5972 ületas 63 km finišijoone. 1807 osalejat alistasid 31 km pikkuse distantsi.

Eilsel põhipäeval sujus korralduse poole pealt üritus suures plaanis kenasti. Küll aga panevad korraldajad veelkord osalejatele südamele, et nii suure ürituse puhul oleks mõistlik tulla starti suurema ajavaruga – kaks kuni poolteist tundi enne starti. „Kuigi tänavu sai kohale saabumise ajasoovitust eriti rõhutatud, siis sellegipoolest tuli suurem osa osalejatest kohale tund aega enne starti, mis aga Tartu Maratoni puhul ei ole kindlasti piisav ajavaru. Loodan siiski, et osalejatel oli starti asumine pigem rõõmus sündmus ja kutsun veelkord kõiki üles järgmisel aastal tulema suurema ajavaruga,“ rääkis võistluste direktor Indrek Kelk.

Meditsiiniteenistuse ülema Andras Laugametsa sõnul kulges üritus rahulikult. Meditsiiniteenistuse poole oli pöördumisi kokku ca 80, mis jääb igati varasemate aastate tasemele. „Peamised mured oli plaasterdamised ja kergemad kukkumised, üksikud rangluumurru kahtlused, aga midagi ekstreemset ei olnud ja võib öelda, et nii suure osavõtjaskonna kohta on pöördumiste arv tegelikult üsna väike,“ rääkis Laugamets.