Žalgirisele tõi võidu Marko Popovic, kes lisaaja viimasel sekundil kahepunktilises kaotusseisus saatis teele kolmese, mis ei tabanud, kuid mille takistamise eest vilistasid kohtunikud vea slovakist tagamehele Anton Gavelile. Mänguaeg juba nullis, tabas Popovic kolm vabaviset ja kindlustas Žalgirisele kolmanda võidu nelja kaotuse kõrvale.

Popovic tõi Žalgirisele 21, Ksistof Lavrinovic 16 punkti, Gavel kaotajate parimana 25 punkti.

Järgmisel nädalal on Žalgirisel võimalus murda esinelikusse, kui koduplatsil võõrustatakse neljandat kohta hoidvat Ateena Panathinaikost. Kreeka klubi jäi neljapäeval võõrsil alla Moskva CSKA-le 69:86 (Teodosic 20 - Maciulis 15).

Žalgirisega ühele pulgale jäi püsima Malaga Unicaja, võites tänu Marcus Williamsi viimase sekundi kolmesele võõrsil Berliini Alba 67:65. Alagrupi liidrite mängus "kinkis" Istanbuli Anadolu Efes esimese kaotuse Madridi Realile, võites 74:72 (Lucas 16 - Fernandez 14).

E-grupis on seitsme vooru järel Realil ja Efesil 6, CSKA-l 5, Panathinaikosel 4, Žalgirisel ja Unicajal 3, Albal 1 ja Bambergil 0 võitu.

F-grupi ainsas neljapäevas kohtumises alistas Barcelona võõrsil Tel Avivi Maccabi 82:77 (Hickman 19 - Tomic 18) ja kerkis kuue võidu ja ühe kaotusega grupi liidriks. Kristjan Kanguri klubil Siena Montepaschi on võimalus reedel tõusta Barcelona kõrvale, kui koduplatsil saadakse jagu Vitoria Caja Laboralist.

Bamberg 87:88 Žalgiris

Maccabi 77:81 Barcelona