"Ma väga loodan, et maadlus on ka edaspidi olümpiakavas olemas," ütles Nabi intervjuus Vikerraadiole, vahendab ERR Sport. "Ma praegu väga negatiivset seisukohta ei võta selle asja suhtes. Arvan, et siin peavad FILA (rahvusvaheline alaliit), kõik kohalikud alaliidud ja riigid head tööd tegema - siis on võimalik see asi korda saada."

Nabi sõnul oli ala väljajäämisest juttu pärast Ateena ja Pekingi olümpiat, kuid viimasel ajal on maadluse areng maailmas olnud hea ja seetõttu oli väljajätmise otsus seda jahmatavam: "Tänapäeval on tase kõvasti tõusnud ja väga nõrki riike pole. Olnuks ala näiteks vaid kolme suure riigi käes, siis olnuks (otsus) arusaadav."

Täna Lausanne`is alanud Rahvusvahelise Olümpiakomitee (ROK) juhatuse koosolekul hääletati maadlus 2020. aasta mängude kavast välja.

Maadlusel on siiski veel lootus ka 7 aasta pärast toimuval olümpial esindatud olla. Nimelt kandideerib antud ala koos softpalli, karate, squashi, ronimise, rulluisutamise, surfi, pesapalli ja wushuga ühele vabaks jäävale kohale.