Terve mängu juhtinud kalevlased tegid otsustava vahespurdi neljanda veerandi alguses, kui kolmepunktiline eduseis kasvatati pooleteise minutiga 12-punktiliseks. Lätlased jõudsid lõpuminutil veel korraks kuue punkti kaugusele (78:84), ent kalevlased end enam üllatada ei lasknud.

Võimsa mängu tegi Kalevi eest Gary Wilkinson, kes tõi 28 minutiga 29 punkti (neist 16 avaveerandil!) ja võttis 5 lauapalli. Wilkinson tabas 13-st kahepunktiviskest 9, neljast kaugviskest 2 ja seitsmest vabaviskest 5. Bamba Falli arvele kogunes 11 punkti ja 14 lauapalli. Vigastuspausilt naasnud Tanel Sokk viskas 9 punkti ja andis 4 resultatiivset söötu.

Kalevil on nüüd vahegrupi liidrina täisedu 4 võitu.

Mängu eel

Kolmenädalase vigastuspausi järel naaseb väljakule Tanel Sokk, kes vigastas hüppeliigest 20. jaanuaril VTB Ühisliiga mängus Peterburi Spartakiga.

Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul jääb tänasest mängust suure tõenäosusega eemale Toomas Raadik. "Laupäeval Vilniusesse jõudes oli tal palavik ning seepärast ei teinud Raadik kaasa ka kohtumises Lietuvos rytasega. Pole mõtet organismi kurnata, las kosub haigusest korralikult ära," sõnas Varrak ja lisas: "Indrek Kajupank alustab teist kohtumist järjest algkoosseisus. Kohtumises rytasega täitis ta üldises plaanis ülesanded kenasti ära, küll need pallid hakkavad ka sisse kukkuma. Ta on hästi omaks võetud ja paremad mängud on kindlasti alles ees."