Pärast 75:91 kaotust Šiauliaile on Rockil Balti liigas 4 võitu ja 1 kaotus, järgnevad Šiauliai (3-2) ja Valmiera (2-2).

Kui viimases voorus kaotab Rock võõrsil Valmierale, lõpetavad kõik meeskonnad suure tõenäosusega 4 võidu ja 2 kaotusega, sest mõlemal tartlaste konkurendil on veel mängimata ka peksupoisi Sakalaiga. 

Võrdsete võitude arvu juures hakatakse vaatama omavaheliste mängude korvide vahet. Hetkel  on Rockil +7, Valmieral -3 ja Šiauliail -4.

Põhimõtteliselt piisab Rockile võõrsil Valmiera vastu 4-punktilisest kaotusest, et alagrupp võita. 5-10-punktilise kaotuse korral läheb Valmiera Rockist mööda, kuid Šiauliai jääks veel maha. Tartlaste 11-punktilise kaotuse korral hakatakse Rocki ja Šiauliai visatud korvide arvu vaatama. 12-punktiline ja suurem kaotus jätaks aga Rocki sootuks veerandfinaalist välja.

Keeruliseks läks nädalavahetusega olukord ka Rakvere Tarva (3-2) jaoks, kes on nüüd Juventuse (4-0) ja Pieno zvaigzdese (3-2) järel kolmas. Viimases mängus kohtub Tarvas Juventusega kodus, samas kui Pieno zvaigzdes mängib liidriga võõrsil. Omavaheliste mängude suhe on aga Tarva ja Pieno zvaigzdese võrdluses Pasvalyse klubi kasuks (+2).

Kergem on olukord Kalev/Cramol, kes on G-grupis võitnud kõik kolm mängu. Neil on veel mängida võõrsil Jelgavaga (2-2) ja Prienaiga (3-1) ning kodus autsaideri Palangaga (0-5). Jelgava ja Prienai mängivad veel ka omavahel.  Kuna Kalevil on tagataskus koduvõit Jelgava vastu 105:65, peaks nende edasipääs olema siiski üsna kindel.