Avaveerandi võitis Tarvas 23:16, kuid teise veerandi alguses ei saadud viis minutit ühtegi punkti ja jäädi 23:33 kaotusseisu. Poolajavileks oli leedulaste eduseis 42:32. Teine veerand seega Pasvalyse klubile koguni 26:9.

Kolmanda veerandi algus oli Tarva jaoks samuti suur pettumus, sest kiiresti jäädi juba 34:55 kaotusseisu. Otsustava veerandi eel on leedulaste edunumbrid juba 64:41 ning Tarvas enam mängu päästa ei suutnud.

Tarval on nüüd turniiritabelis kolm võitu ja kaks kaotust, jagades Pieno zvaigzdesega teist kohta. Neid edestab täiseduga jätkav Juventus nelja võiduga.

Balti liigas oli lisaks Tarvale täna võistlustules ka KK Pärnu, kes oli sõitnud Riiga, et kohtuda seal sealse Barons kvartalsiga, kellele mõne nädala eest jäädi kodusaalis alla 61:52. Ka täna pidid suvepealinna mängijad tunnistama vastaste paremust. Seekord olid Baronsi võidunumbrid 99:94.

Pärnu poolelt näitasid kindlat mängu nende kaks võõrleegionäri Augustas Peciukevicus ning Osvaldas Matulionis, kes tõid vastavalt 32 ja 24 punkti.