Tarvast mõnevõrra "pikema pingiga" Utena suutis koduväljakueelise ära kasutada ning väljuda tasavägisest heitlusest 88:79 võiduga.

"Meil oli kindlasti vastas üks kõvemaid punte, kellega sellel hooaja oleme mänginud," avaldas rakverlaste peatreener Andres Sõber võõrustajatele tunnustust. "Meiegi tegime kevadet silmas pidades tubli sammu paremuse poole, sest näiteks viimase Pärnu ja Valga mänguga polnud tänane üldse võrreldav."

Sõber tunnistas, et allajäämise üheks põhjuseks oli suure koormuse saanud põhiviisiklaste väsimus. "Loomulikult elavjõudu nappis ja teatud määral väsimuse nahka see kohtumine läks. Renato Lindmetsa käik oli meil puudu," lisas ta. "Samas tegi A.J. (Anthony Stewart) kõva partii. Kui tahame edasi saada, siis tuleb kordusmängus Utenaga kodus kõigil omad asjad ära teha."

Muljetavaldava partii Rakvere meeskonna rivistuses teinud kahest ameeriklasest viskas Anthony Stewart 26 punkti, hankis 13 lauapalli ning blokeeris kuus vastaste viset. Brandis Raley-Rossi arvele kanti 24 punkti, üheksa lauapalli ja kuus korvisöötu. Reimo Tamm lisas 14 ja Maris Laksa 10 (2 p 5/0, 3 p 9/3) punkti.