Teatavasti võeti Armstrongilt seoses dopingusüüdistustega ära kõik tema tiitlid, sealhulgas ka seitse Tour de France'i võitu. Kuid auhinnarahasid pole ameeriklane seni pidanud tagasi maksma.

Nüüd nõuabki SCA Promotions Inc Texase kohtu kaudu Armstrongilt ja teda esindavalt Tailwind Sportsilt tagasi 9 miljonit eurot, mis maksti talle aastatel 2002, 2003 ja 2004.

"Lance Armstrong võitis kõik oma seitse Tour de France'i sohiga ning on seda ka televisioonis tunnistanud," ütles kompanii esimees Robert Hamman pressiteates. "Lisaks rahale, mida me tagasi pole saanud, on kannatanud ka meie reputatsioon ning äritegevus."

See pole esimene kohtuasi sama firma ja Armstrongi vahel. Nimelt jättis SCA Armstrongile 2004. aastal maksmata 4 miljonit eurot, kuna meest süüdistati dopingu tarvitamises. Siis kaebas firma kohtusse hoopis Armstrong, kes kohtus vande all tunnistas, et on keelatud ainetest puhas. 2006. aastal lahenduse saanud kohtuasja lõpetuseks maksis SCA lõpuks selle summa ning veel ligi 2 miljonit eurot kohtukulude katteks.