Bulgaarias treeninglaagris viibiv Nabi kuulis autasust oma treener Henn Põllustelt umbes tund aega tagasi, kui Delfi ta telefonitsi tabas. "Vastamata kõnesid ja sõnumeid on selle ajaga päris palju kogunenud," sõnas Nabi.

"See on ikka väga suur asi. Ei osanud oodata seda. Nii palju ma kuulnud olen, koosneb see lausa kahest osast - rinna- ja kaelamärgist."

Nabi peab ordenit Eesti parima meessportlase tiitlist palju suuremaks autasuks. "Mõlemad on suured asjad, kuid orden on ikka midagi palju suuremat," lisas ta.

Kui orden antakse tavaliselt elutöö eest, siis Nabi töö veel alles käib - kõige kirkam medal, olümpiakuld on ju veel saavutamata. "Selleks tuleb veel tööd teha, et nii kaugele jõuda. Palju on veel teha. Kunagi ei tea, kuidas läheb. Tuleb kuskilt otsast peale hakata," rääkis Nabi.

Nabi viibib Bulgaarias kahenädalases treeninglaagris, kust naaseb Eestisse 18. veebruaril. Kohe pärast laagrit toimub sealsamas väiksem kontrollvõistlus, kuid lähiaja põhieesmärgiks on märtsis toimuvad Euroopa meistrivõistlused.

"Sel aastal on üldse vähem võistlusi. Panen tänavu rohkem rõhku kaalu ja võimsuse kasvule. Aga kontrollvõistlusi tuleb ka kindlasti teha," lisas Nabi.